‘Plakkertje hier, plakkertje daar, plak alles aan elkaar!’, schreeuwde de burgemeester van Voorschoten wanhopig door de telefoon. Vader Plakband luisterde aandachtig ernaar en beloofde dat het goed zou komen. Als speeltuinopzichter was hij immers verantwoordelijk voor alle speelplekken in het dorp.

 

 

 

 

Help jij mee? Achterin het boek staat de landkaart van Voorschoten, spoor de speelplekken op en houd samen met vader Plakband de controlelijst bij!

De Familie Plakband en het geheimzinnige raadsel van Voorschoten is een speelavonturenboek. En het tweede kinderboek van Lianne en haar kinderen, Vigo (Liam), Vins (Otis), Rijn (Benjamin) en Maas (Jesse). Door hun fantasie kwam De Familie Plakband ooit tot leven. Onbegrensd zoals kinderlijke fantasie kan zijn. Geïllustreerd door Andrea, de oma van de jongens.

 

Maar, er is iets vreemds aan de hand…. Hoe kunnen al die speeltuinen opeens kapot zijn? Vader Plakband en zijn zoontjes, Liam, Otis, Benjamin en Jesse gaan op onderzoek uit en storten zich in het avontuur!

© 2019. De Familie Plakband. All Rights Reserved.    |    info@defamilieplakband.nl